Απολογία και πρόστιμο στον Κέπα

Απολογία και πρόστιμο στον Κέπα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στο ματς με τη Σίτι, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει το πρόστιμο των 190.000 λιρών.

Στα μαλακά φαίνεται πως έπεσε ο Κέπα μετά το σκηνικό που προκάλεσε στον τελικό του Carabao Cup. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αρνήθηκε να γίνει αλλαγή λίγο πριν τη λήξη της παράτασης, κάνοντας έξαλλο τον τεχνικό της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος λίγο έλειψε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Τα… τερτίπια του νεαρού πορτιέρο προκάλεσαν τελικά την τιμωρία του από το σύλλογο, ο οποίος τον χρέωσε με πρόστιμο τον μισθό μιας εβδομάδας. Οι 190.000 λίρες που αμείβεται εβδομαδιαίως, αυτή την φορά δεν θα μπουν στον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά θα δωριστούν στο ίδρυμα Chelsea Foundation.

Ο 24χρονος, όπως φαίνεται, κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν την εξοντωτική τιμωρία του ως παραδειγματισμό προς τους υπολοίπους.

Πάντως, στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων δημοσιεύθηκε και η απολογία του Βάσκου, ο οποίος ανέφερε:

«Παρά το γεγονός ότι υπήρξε παρεξήγηση, έκανα ένα μεγάλο λάθος αναφορικά με το πως χειρίστηκα την κατάσταση. Θέλω να να ζητήσω συγνώμη προσωπικά από τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου, το κλαμπ και τους οπαδούς. Θα μάθω από αυτό το επεισόδιο και θα αποδεχτώ οποιαδήποτε τιμωρία μου επιβληθεί από την ομάδα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ