Λίβερπουλ – Γουότφορντ 5-0

Λίβερπουλ – Γουότφορντ 5-0

Η Λίβερπουλ διέσυρε τη Γουότφορντ με 5-0 στο «Άνφιλντ» και παραμένει στην κορυφή της Premier League. Δύσκολη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ». Νίκες και για Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και διέλυσε τη Γουότφορντ με 5-0 στο «Άνφιλντ».

Το παιχνίδι καθάρισε μόνος του ο Μανέ από το πρώτο 20λεπτο, πετυχαίνοντας 2 γκολ, το ένα με πανέμορφο τακουνάκι, ενώ από δύο τέρματα σκόραρε και ο Φαν Ντάικ στο 79′ και στο 82′. Ενδιάμεσα είχε κάνει το 3-0 ο Οριγκί στο 66ο λεπτό.

Έτσι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 40 και την 8η θέση.

Στο -1 από την 1η θέση, έστω και ζόρικα, παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» με 1-0.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε ο Σέρχιο Αγκουέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μπερνάρντο Σίλβα) στο 59ο λεπτό.

Αντίο στις όποιες ελπίδες τίτλου είχε είπε η Τότεναμ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι στο «Στάνφροντ Μπριτζ», στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου.

Το σκορ για τους «μπλε» άνοιξε ο Πέδρο στο 57ο λεπτό, ενώ ένα τραγικό λάθος στην άμυνα των «σπιρουνιών» μεταξύ Τρίπιερ και Γιορίς έφερε το αυτογκόλ του πρώτου και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πολύ σημαντικό διπλό για την κατάληψη της 4ης θέση πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε εύκολα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 3-1.

Το σκορ για τους «κόκκινους διάβολους» άνοιξε ο Λουκάκου στο 33′, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του στο 52′.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-2 με τον Βαρντ, αλλά ο Γιανγκ στο 83ο λεπτό του αγώνα «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Σόλσκιερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ