Κρούση της Μάντσεστερ Σίτι για Γιόβιτς

Κρούση της Μάντσεστερ Σίτι για Γιόβιτς

Ο Λούκα Γιόβιτς συνεχίζει να «καλπάζει» στο γερμανικό πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο… χορό για την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, οι «πολίτες» είναι οι τελευταίοι που έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομα του Βόσνιου επιθετικού.

Όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, ο 21χρονος βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία είναι πρόθυμη να καταβάλει το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ για να τον φέρει στην Αγγλία.

Οι φετινές επιδόσεις του Γιόβιτς στην Bundesliga έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο, με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους να βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησής του.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα στην Άιντραχτ, οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα και χάρη στις εμφανίσεις του την τρέχουσα σεζόν έχει καταστεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μεταγραφικής αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ