Ραϊόλα: «Ο Θεός μου έστειλε τον Ζλάταν»

Ραϊόλα: «Ο Θεός μου έστειλε τον Ζλάταν»

O διάσημος ποδοσφαιρικός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό μέσο ενημέρωσης, υμνώντας τον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πελάτη του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Ραϊόλα, πέρα από τον Ζλάταν, έχει φέρει στους «μπέμπηδες» τους Πογκμπά, Μιχιταριάν και Λουκάκου, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλής στους φίλους της αγγλικής ομάδας. Ο ιταλικής καταγωγής ατζέντης είπε πώς […]

O διάσημος ποδοσφαιρικός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό μέσο ενημέρωσης, υμνώντας τον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πελάτη του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Ραϊόλα, πέρα από τον Ζλάταν, έχει φέρει στους «μπέμπηδες» τους Πογκμπά, Μιχιταριάν και Λουκάκου, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλής στους φίλους της αγγλικής ομάδας.

Ο ιταλικής καταγωγής ατζέντης είπε πώς συναναστράφηκε με τον Σουηδό φορ λέγοντας χαρακτηριστικά «ο Θεός μου τον έστειλε».

Επίσης, εξέφρασε την άποψη πως ο Ιμπραΐμοβιτς θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Σε ερώτηση σχετικά με το τραυματισμένο γόνατο του παίκτη δήλωσε: «Οι επιστήμονες θέλουν να μελετήσουν το γόνατό του γιατί δεν έχουν ξαναδεί τόσο δυνατό και σκληρό γόνατο μετά από τόσα χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας. Υπάρχει ένας καθηγητής που φροντίζει αθλητές από όλον τον κόσμο και δουλεύει με μια Αμερικανική ομάδα ποδοσφαίρου. Μου είπε πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια που εργάζεται, είναι ό,τι καλύτερο έχει δει ποτέ.»

https://www.instagram.com/p/BY7yLDyAaJR/

 

Κοιτώντας στο μέλλον, ο Ραϊόλα πιστεύει πως ο 36χρονος Ζλάταν είναι μακριά από την απόσυρσή του από τα γήπεδα.

«Έχει πολλή ενέργεια μέσα του. Νομίζω πως το λιγότερο 5-6 χρόνια θα παίζει ακόμα μπάλα. Δεν θα τον αφήσω να σταματήσει, πρέπει να δουλέψει για μένα τώρα. Έχουμε δουλέψει αρκετά χρόνια μαζί. Τώρα είναι η σειρά μου. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν και χρειάζομαι χρήματα. Έχουμε συμφωνήσει πως θα δουλεύει μόνο μαζί μου για πέντε χρόνια.»

Όσο για το πώς φαντάζεται τον Ιμπραΐμοβιτς ως προπονητή είπε: «Ας βοηθήσει ο Θεός αυτούς που θα τον έχουν προπονητή! Θέλω να δω τον παίκτη που θα πει ότι ο Ζλάταν δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Αν βρεθώ εκεί κοντά, θα βάλω κρυφή κάμερα!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ