Ποκετίνο: «Θεωρώ άδικη την τιμωρία μου»

Ποκετίνο: «Θεωρώ άδικη την τιμωρία μου»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο σε δηλώσεις του τόνισε πως θεωρεί τελείως άδικη την τιμωρία του για την επίθεση στον διαιτητή στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπέρνλι.

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο για τη φραστική επίθεση του στο διαιτητή, Μάικ Ντιν, στην πρόσφατη ήττα (2-1) της Τότεναμ στην έδρα της Μπέρνλι.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, μετά το τέλος του αγώνα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και σε έξαλλη κατάσταση τα «έψαλλε» στον Ντιν για τις αποφάσεις του, κάτι για το οποίο αργότερα μετάνιωσε και απολογήθηκε δημόσια. Η αγγλική ομοσπονδία, όμως, δεν συγχωρεί τέτοια παραπτώματα και ανακοίνωσε πως του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 λιρών.

Ο κόουτς των σπερς δήλωσε σοκαρισμένος από την απόφαση: «Είμαι σοκαρισμένος με την απόφαση, διότι τη θεωρώ εντελώς άδικη. Τι μπορώ, όμως, να κάνω; Τίποτα, παρά μόνο να την αποδεχτώ. Θέλω όμως να δω τον λόγο που αποφάσισαν να τιμωρηθώ με αυτόν τον τρόπο. Προς το παρόν δεν έχω λάβει την επιστολή. Πάντα θέλω να συμπεριφέρομαι με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν επέδειξα την σωστή συμπεριφορά, αλλά θεωρώ ότι η απόφαση είναι υπερβολική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ