Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2-1

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2-1

Μάχη για την τετράδα θα δώσει από εδώ και πέρα η Τότεναμ μετά την ήττα που γνώρισε κόντρα στην Σαουθάμπτον με 2-1. Μεγάλη ανατροπή της Νιουκάστλ κόντρα στην Έβερτον (3-2).

Πριν από λίγες εβδομάδες κυνηγούσε το πρωτάθλημα, πλέον θα παλέψει για την είσοδο της στην τετράδα η Τότεναμ. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο γνώρισε την ήττα από την Σαουθάμπτον με 2-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Κέιν στο 26΄ , ωστόσο  ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό να της στερήσει την νίκη.

Τα «σπιρούνια»  έβγαλαν την κούραση που είχαν από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ και οι «άγιοι» στο δεύτερο μέρος το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.  Η ανατροπή έγινε μόλις σε ένα πεντάλεπτο (76’-81’) με τους Βαλερί και Γουόρντ-Πρόους να υπογράφουν την μεγάλη ανατροπή (2-1).

Με αυτήν ήττα οι Λονδρέζοι έμπλεξαν σε περιπέτειες όσον αφορά την είσοδο τους στην τετράδα  αφού βρίσκονται τρεις, τέσσερις και πέντε βαθμούς μπροστά από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι, αλλά με παιχνίδι περισσότερο, κάτι που καθιστά επισφαλή την θέση στην πρώτη τετράδα.

 

Απίθανη νίκη παραμονής σημείωσε η  Νιούκαστλ, που αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Έβερτον βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει την νίκη με 3-2 χάρη στα γκολ του Αγιόθε Πέρεθ στο τελευταίο δεκάλεπτο ενώ σημαδιακό ήταν το ματς της Λέστερ με την Φούλαμ (3-1), με τον Τζέιμι Βάρντι να φτάνει στα 100 γκολ με την φανέλα των «αλεπούδων».

 

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

Κάρντιφ – Γουέστ Χαμ 2-0(4’ Χόιλετ, 52’ Καμαράσα)

Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ 0-2(20’ Γουίλσον, 67’ Φρέιζερ)

Λέστερ – Φούλαμ 3-1(21’ Τίλεμανς, 78’, 86’ Βάρντι / 51’ Αγιτέ)

Νιούκαστλ – Έβερτον 3-2 (65’ Ροντόν, 81’, 83’ Αγιόθε Πέρεθ / 18’ Κάλβερτ-Λιούιν, 32’ Ρισάρλισον)

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2-1 (76’ Βαλερί, 81’ Γουόρντ-Πρόους / 26’ Κέιν)

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ