Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς» και την... προσγείωσε απότομα στην αγγλική πραγματικότητα, παίρνοντας προβάδισμα για την 4η θέση και το Champions League. Τσάκα και Ομπαμεγιάνγκ τα γκολ για τους κανονιέρηδες που έφεραν την πρώτη ήττα του Σόσλκιερ στην Premier League.

Την μεγάλη νίκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Άρσεναλ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς» και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας πλησιάζοντας παράλληλα την Τότεναμ στο -1.

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στους «κόκκινους διάβολους» που έιχαν δοκάρι στο 9′ με τον Λουκάκου. Η Άρσεναλ είχε την κατοχή στο πρώτο μισό του ημιχρόνου, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ντε Χέα. Παρόλα αυτά, ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ, χάρη στο πολύ ωραίο σουτ του Γκρανίτ Τσάκα στο 16ο λεπτό, με τη μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα και να μπερδεύει τον Ισπανό γκολκίπερ, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια η ομάδα του Σόλσκιερ ανέβασε την απόδοση της και πήρε τα ηνία του αγώνα, ωστόσο η αναποτελεσματικότητα της, σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό για ακόμη μία φορά Μπραντ Λένο, δεν της επέτρεψαν να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φρεντ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Λακαζέτ, με τον Γάλλο φορ να πέφτει αρκετά… εύκολα, ο διαιτητής ωστόσο υπέδειξε κανονικά την παράβαση. Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ