Σόλσκιερ: «Άδικη η ήττα, δεν ήταν πέναλτι με την Άρσεναλ»

Σόλσκιερ: «Άδικη η ήττα, δεν ήταν πέναλτι με την Άρσεναλ»

Ο Νορβηγός θεωρεί αδικημένη την ομάδα του από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ είχε παράπονα και για την απόφαση του πέναλτι.

Άδικο θεωρεί πως ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην Premier League με τον Νορβηγό στον πάγκο ύστερα από 12 σερί αήττητους αγώνες.

Κληθείς να σχολιάσει την αναμέτρηση, ο 46χρονος τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στην λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Φρεντ πάνω στον Λακαζέτ.

«Πιστεύω πως το πέναλτι που δόθηκε στο 68’ για την Άρσεναλ και με το οποίο ήρθε το 2-0 δεν έγινε ποτέ. Κι ο διαιτητής όταν δει τη φάση θα είναι απογοητευμένος με την απόφασή του. Δεν υπήρχε αρκετή επαφή για να δοθεί πέναλτι. Δεν λέω πως ο Λακαζέτ βούτηξε, αλλά προφανώς ο Φρεντ είναι πάρα πολύ δυνατός», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κρίνοντας με βάση την απόδοσή μας θεωρώ πως δεν αξίζαμε την ήττα. Δημιουργήσαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες και είχαμε δύο δοκάρια. Είναι το πιο αρνητικό μας αποτέλεσμα μέχρι τώρα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Κερδίσαμε κάποια παιχνίδια που δεν τα αξίζαμε, αλλά αυτή τη φορά χάσαμε ένα που δεν αξίζαμε να χάσουμε», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ