Παρντιού : «Φοβάμαι ότι Σίτι και Αρσεναλ θα μας πάρουν τον Εβανς»

Παρντιού : «Φοβάμαι ότι Σίτι και Αρσεναλ θα μας πάρουν τον Εβανς»

Ο Τζόνι Εβανς βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Αγγλίας και ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ εκράζει την ανησυχία του ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν θα μείνει στην ομάδα του.

Τον φόβο ότι τον προσεχή Ιανουάριο η Γουέστ Μπρομιτς μπορεί να χάσει τον ταλαντούχο Τζόνι Εβανς, εξέφρασε ο Αλαν Παρντιού.

O 56χρονος τεχνικός, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στις 29 Νοεμβρίου, παραδέχθηκε ότι ο 29χρονος αμυντικός μπορεί να παραχωρηθεί σε κάποιο μεγάλο σύλλογο.
Το συμβόλαιο του Εβανς εκπνέει σε 1,5 χρόνο και μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει στην ανανέωσή του με τη Γουέστ Μπρομ στην οποία και ανήκει.

«Όταν η ομάδα σου διαθέτει καλούς παίκτες φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα τους χάσεις. Κι αυτό γιατί οι μεγάλες ομάδες θέλουν αυτούς τους παίκτες, συνεπώς είσαι ευάλωτος…», είπε χαρακτηριστικά ο Παρντιού και συνέχισε: «Ο Τζόνι Εβανς είναι ένας από αυτούς και είναι ο αρχηγός μας. Θέλω να τον χάσω; Φυσικά όχι. Φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Φυσικά ναι».

Να πούμε ότι ο ταλαντούχος και ύψους 1,88μ. Εβανς, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2004-06) για να ενώ στη συνέχεια προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα στην οποία ανήκε από το 2006 έως το 2015 χωρίς όμως να αγωνιστεί πολύ. Ακολούθησαν οι Ρόιαλ Αντβερπ και Σάντερλαντ (δανεικός), ενώ από το 2015 ανήκει στην Γουέστ Μπρομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ