Έβερτον – Τσέλσι 2-0

Έβερτον – Τσέλσι 2-0

Η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-0 από την Έβερτον και χάνει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την τετράδα.

Η Τσέλσι συνεχίζει να απογοητεύει τη φετινή σεζόν,καθώς ηττήθηκε και από την Έβερτον εκτός έδρας με 2-0 και ο στόχος της τετράδας απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Οι μπλε είχαν μια καλή ευκαιρία να μπουν στην πρώτη τετράδα, όμως την πέταξαν, με τα ζαχαρωτά να πετυχαίνουν μια νίκη που τους φέρνει κοντά στην έβδομη θέση.

Στο ξεκίνημα του ματς η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά και είχε δοκάρι με τον Αζάρ μόλις στο 6ο λεπτό, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Έβερτον ανέβασε στροφές και βγήκε μπροστά με την ομάδα του Λονδίνου να είναι καλύτερη μόλις για 15 λεπτά, με τον Ιγκουαϊν να χάνει άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία λίγο αργότερα, με τον Κίν να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στη συνέχεια η Έβερτον επέβαλλε τον ρυθμό της αλλά το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη στιγμή. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό η Έβερτον άνοιξε το σκορ με τον Ριτσάρλισον, όπου κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ να νικά τον Κέπα για το 1-0. Στο 72ο λεπτό οι γηπεδούχοι κλείδωσαν ουσιαστικά τη νίκη με τον Σίγκουρτσον.

Ο Ισλανδός επιθετικός εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Ριτσάρλισον, όμως ο Κέπα το έπιασε, αλλά στη συνέχεια της φάσης σκόραρε, κάνοντας το 2-0 και δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ