Χένες: «Όταν ο Πεπ θέλει μεταγραφές, ο σεΐχης αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα»

Χένες: «Όταν ο Πεπ θέλει μεταγραφές, ο σεΐχης αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα»

Μια απίστευτη σπόντα πέταξε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες για τον τρόπο που σεΐχης Μανσούρ διοικεί την Μάντσεστερ Σίτι.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προέβη ο Ούλι Χένες, καυτηριάζοντας τον τρόπο που ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι λειτουργεί όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτα την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε ότι ο Καταλανός τεχνικός του εκμυστηρεύτηκε ότι όταν αυτός ζητάει την ενίσχυση των πολιτών, ο σεΐχης Μανσούρ αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο φίλος μου ο Πεπ, μου είπε τι γίνεται όταν θέλει έναν παίκτη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Μαζεύει κάποια βίντεο από τους παίκτες και πηγαίνει να δει τον σεΐχη.

Γευματίζουν μαζί, του δείχνει τα βίντεο και ο σεΐχης μεταφέρει τα χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Το επόμενο πρωί, αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα και έχει ήδη ανακτήσει τα χρήματα».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο ακριβή μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι, όσο είναι στον πάγκο της ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Λέστερ έναντι του ποσού των 68 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ