Η έρευνα για μια από τις ιστορικότερες φωτογραφίες του αγγλικού ποδοσφαίρου (vid)

Η έρευνα για μια από τις ιστορικότερες φωτογραφίες του αγγλικού ποδοσφαίρου (vid)

Γερμανικό περιοδικό βρήκε και μίλησε με τους οπαδούς που υπήρξαν πρωταγωνιστές σε μια από τις πιο ιστορικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ποτέ σε αγγλικά γήπεδα.

Πίσω στο 1996, μια από τις πιο ιστορικές φωτογραφίες του αγγλικού ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, στον αγώνα Σάντερλαντ εναντίον Κόβεντρι στο «Ρόκερ Παρκ», ο διάσημος φωτογράφος Στιούαρτ Ρόι Κλαρκ κατάφερε να απαθανατίσει μια εικόνα, που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του.

Με τίτλο «κοιτώντας ψηλά» η φωτογραφία δείχνει τους φίλους της Σάντερλαντ να κοιτούν αποσβολωμένοι την εξέλιξη του αγώνα, και η ομοιομορφία της λόγω των χρωμάτων αλλά και των μορφασμών από τους οπαδούς την έχουν αναγάγει σε μια από τις πιο ιδιάζουσες που συνδέθηκαν ποτέ με τον αθλητισμό.

Έχοντας αυτό κατά νου, το γερμανικό περιοδικό «11FREUNDE» αποφάσισε να κάνει τη δική του έρευνα πάνω στην υπόθεση και να ρίξει φως σε ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα του αγγλικού αθλητισμού.

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ξεκινούν το ταξίδι τους στο Σάντερλαντ για την εύρεση των φιλάθλων που πρωταγωνίστησαν στη συγκεκριμένη φωτογραφία, με τις μαρτυρίες τους να είναι ξεχωριστές.

https://youtu.be/N7ZrAu1AIng

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ