Κλοπ: «Να διακόπτονται παιχνίδια για θέματα ρατσισμού»

Κλοπ: «Να διακόπτονται παιχνίδια για θέματα ρατσισμού»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, αυτό του ρατσισμού τονίζοντας πως σε περίπτωση που τίθεται σοβαρό θέμα τα παιχνίδια θα έπρεπε να διακόπτονται.

Σε μια πολύ σημαντική δήλωση προχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μίλησε για τον ρατσισμό και τα όσα αρνητικά προσφέρει σε κάθε τομέα της ζωής και φυσικά το ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ άφησε λίγο στην άκρη το ποδόσφαιρο και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του κι αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού εκφράζοντας την άποψη του και όντας κάθετος για διακοπή αγώνων όταν τεθεί σοβαρό θέμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν μία ολόκληρη εξέδρα επιτίθεται ρατσιστικά σε κάποιον ποδοσφαιριστή, φυσικά και θα έπαιρνα τους παίκτες να φύγουμε, ωστόσο όχι για 2-3 ηλίθιους. Είναι πολύ μεγάλη δύναμη για να την έχουν.

Θα πρέπει να βρούμε και άλλους τρόπους να καταπολεμήσουμε αυτά τα περιστατικά και να τιμωρούμε τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Δεν σημαίνει ότι μόνο οι προπονητές πρέπει να λάβουν δράση, αλλά και οι υπεύθυνοι του αγώνα, επειδή αν πάρω εγώ τους παίκτες μου εκτός αγώνα και εκείνοι πουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, τότε χάνεις το παιχνίδι και η δουλειά μας είναι να νικάμε.

Αλλά λέω ξανά ότι αν είναι όλη η εξέδρα που κάνει κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα αλλάζουν τελείως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ