Τουρέ για Στέρλινγκ: «Αξίζει να είναι ο παίκτης της χρονιάς»

Τουρέ για Στέρλινγκ: «Αξίζει να είναι ο παίκτης της χρονιάς»

Ο Γιάγια Τουρέ, σε δηλώσεις του, μίλησε για τον Ραχίμ Στέρλινγκ και το πόσο αυτός εξελίχθηκε από τότε που «μετακόμισε» από το Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ.

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για έναν από τους καλύτερους παίκτες και πρωταγωνιστές της φετινής Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον 24χρονο μεσοεπιθετικό για την έως τώρα πορεία του στην ομάδα από το Μάντσεστερ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Στέρλινγκ δεν αγωνιζόταν πολύ στην Λίβερπουλ και για αυτό επέλεξε να μετακομίσει στους «πολίτες».

Ακόμη αποκάλυψε πως όταν τον αντιμετώπιζε ως αντίπαλο τον… φοβόταν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος Ιβοριανός:

«Ο Ραχίμ ο μικρός μου αδελφός, ήρθε στην ομάδα όταν ήταν ακόμα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Από τότε που ο Πεπ ανέλαβε, ο Ραχίμ βρίσκεται σε έναν άλλο κόσμο, είναι πλήρης», ανέφερε αρχικά.

«Ο Πεπ του έδωσε την εμπιστοσύνη που χρειαζόταν, όταν έπαιζε στη Λίβερπουλ, πάντα τον φοβόμουν γιατί ήταν τόσο σύντομος και τόσο γρήγορος, τόσο γρήγορος. Ο Ραχίμ, ο Λούις Σουάρες και ο Φιλίπε Κουτίνιο ήταν απίθανοι», τόνισε στη συνέχεια.

«Όταν ήρθε στη Σίτι έπρεπε να αναρωτηθώ αν ήταν η σωστή επιλογή γι’ αυτόν επειδή δεν αγωνιζόταν πολύ».

«Είχε δεχτεί πολλές κριτικές και ήταν δύσκολο γι ‘αυτόν, αλλά συνέχισε να εργάζεται και τώρα αξίζει να είναι ο παίκτης της χρονιάς», ήταν τα λόγια του Γιάγια Τουρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ