Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Η Γουλβς πήρε σπουδαία νίκη επί της ανεβασμένης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) με τον Γιανγκ να αποβάλλεται στο 57' και τον Σμόλινγκ να πετυχαίνει αυτογκόλ.

Η πολύ δυνατή εντός έδρας Γουλβς, υποδέχτηκε στο Μολινό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με νίκη έμπαινε στην 4άδα της Premier League. Το πρώτο ημίχρονο είχε χορταστικό θέαμα από τις δύο ομάδες.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι απείλησαν πρώτοι με τον Λουκάκου (5′) και τελικά βρήκαν το γκολ με τον ΜακΤόμινεϊ στο 13΄. Έχασαν μάλιστα σπουδαία ευκαιρία στο 17′ να κλειδώσουν το ματς με τον Λίνγκαρντ να νικιέται από τον εκπληκτικό Πατρίσιο. Από εκεί και πέρα η Γουλβς ισορρόπησε το ματς και είχε την πρώτη καλή της στιγμή με τον Χιμένες στο 24′ να αστοχεί. Ωστόσο ο ίδιος παίκτης στην επόμενη φάση είχε το καθαρό μυαλό να βρει τον Χότα εντός περιοχής, με τον Αργεντινό να ισοφαρίζει στο 25 σε 1-1, ενώ στο 31′ ο Ντεντόνκερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ξεκίνησε και πάλι με τη Γιουνάιτεντ στη θέση του οδηγού, με τους παίκτες του Σόλσκιερ να ψάχνουν το δεύτερο γκολ αλλά τον ΜακΤόμινεϊ να νικιέται από τον Πατρίσιο στο 55′. Στο 57′ οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν όταν ο Γιανγκ έκανε άσχημο τάκλιν στο χώρο του κέντρου και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Γιουνάιτεντ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Εσπιρίτο Σάντο έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκαν καθόλου. Αντ’ αυτού βρήκαν το πολυπόθητο γκολ της νίκης με τον Σμόλινγκ πιεζόμενο να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 77′. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 3-1, αλλά ο Καβαλέιρο σημάδεψε το δοκάρι στο 90+4′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ήττα αυτή έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Τότεναμ και να ανέβει αυτή στην 4η θέση που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος για τους κόκκιντους του Μάντσεστερ τη φετινή σεζόν στην Premier League, με 6 ακόμα ματς να απομένουν.

https://streamable.com/a28y7

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ