Η ειρωνική απάντηση του Στέρλινγκ στον Μπονούτσι για το… άδειασμά του στον Κιν (pic)

Η ειρωνική απάντηση του Στέρλινγκ στον Μπονούτσι για το… άδειασμά του στον Κιν (pic)

Ο Άγγλος είναι ο τελευταίος πρωταγωνιστής του... σίριαλ που έχει προκύψει στην Ιταλία μετά τα ρατσιστικά συνθήματα οπαδών προς τον Μόιζε Κιν.

Κακός χαμός έχει προκληθεί στην Ιταλία μετά τον πανηγυρισμό του Μόιζε Κιν μπροστά από τους φιλάθλους της Κάλιαρι.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης υπήρξε θύμα ρατσιστικών συνθημάτων από τους αντίπαλους οπαδούς, οι οποίοι τον χλεύαζαν κάνοντας ήχους μαϊμούδων.

Στο 85΄όμως ήρθε η σειρά του Ιταλού να πάρει το αίμα του πίσω, καθώς σκόραρε και πανηγύρισε ανοίγοντας διάπλατα τα χέρια του, δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση προς την κερκίδα.

Η κίνηση αυτή του 19χρονου βρήκε αντίθετο τον συμπαίκτη του στους «μπιανκονέρι», Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο για μοιρασμένη ευθύνη, τόσο από την πλευρά των οπαδών, όσο και από του Κιν.

Τα σχόλια, πάντως, του αμυντικού της Γιουβέντους δεν βρήκαν σε καμία περίπτωση σύμφωνο του Ράχιμ Στέρλινγκ, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media έδωσε περαιτέρω έκταση στο θέμα.

Όντας επίσης αποδέκτης ρατσιστικών προσβολών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Αγγλία – Μαυροβούνιο, ο 24χρονος πήρε μάλλον προσωπικά τα όσα δήλωσε ο Μπονούτσι και σχολίασε με… γέλια το 50-50 του Ιταλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ