Τότεναμ – Στόουκ Σίτι 5-1

Τότεναμ – Στόουκ Σίτι 5-1

Η Τότεναμ μετά τα τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες, διαλύοντας εντός έδρας την Στόουκ 5-1

Με δύο τέρματα του συνήθη υπόπτου Χάρι Κέιν, ένα το Μιν Σον, ένα του Έρικσεν και ένα αυτογκόλ του Ράιαν Σόκρος (το υπ’αριθμόν 6 αυτογκόλ του στην Premier League)  η Τότεναμ διέλυσε εντός έδρας την Στόουκ Σίτι (5-1) και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις γκέλες κόντρα στις:  Άρσεναλ, Γουέστ Μπρόμιτς, Λέστερ και Γουότφορντ. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους ο Σόκρος στο 80′.

Η Στόουκ Σίτι κρατούσε το μηδέν μέχρι το 21ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τότεναμ στο Γουέμπλει, μέχρι που ο Σόκρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, βάζοντας σε θέση οδηγού την Τότεναμ (1-0). Ο έμπειρος αμυντικός των Πότερς δεν είναι πρώτη φορά που κάνει λάθος στην προσπάθειά του να απομακρύνει καθώς αυτό ήταν το 6ο του αυτογκόλ στην Premier League.

Από εκεί και μετά όλα πήραν το δρόμο τους με τον Σον να κάνει το 2-0 στο 53′ (ύστερα από ασίστ του Άλι), τον Κέιν να παίρνει την σκυτάλη στο σκοράρισμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0 (με δύο τέρματα στο 54′ και το 65′) και ο Έρικσεν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 74′ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Σον.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Premier League:

Κρίσταλ – Πάλας – Μπόρνμουθ 2-2 (41’ πέναλτι Μιλιβόγεβιτς, 44’ Νταν // 10’, 48’ Ντεφόε)
Μπέρνλι – Γουότφορντ 1-0 (45’ Άρφιλντ)
Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ 1-0 (81’ Μπονί)
Χάντερσφιλντ – Μπράιτον 2-0 (12’, 43’ Μουνιέ)

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Τσέλσι (1-0), αφήνοντας τους Μπλε κι άλλο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ