Ετοιμάζει συμφωνία «μαμούθ» με νέο χορηγό η Λίβερπουλ

Ετοιμάζει συμφωνία «μαμούθ» με νέο χορηγό η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει τον χορηγό που ντύνει τον σύλλογο και σύμφωνα με αμερικάνικα ΜΜΕ το deal που προσπαθεί να κλείσει είναι τεράστιο.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει μια τεράστια συμφωνία με τη γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών Nike, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που αναμένεται να λάβει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό, το ποσό που θα πάρει η Λίβερπουλ, να ξεπεράσει τη συμφωνία που έχει πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Adidas το οποίο ανλερχεται στα 860.000.000 ευρώ!

Όπως μεταδίδει το αμερικάνικο δίκτυο ESPN, δεν αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ που κατέχει η Μπαρτσελόνα με τη Nike. Τα χρήματα που λαμβάνουν οι «μπλαουγκράνα» είναι εξωφρενικά, με την ομάδα της Καταλονία να βάζει στα ταμεία της 100.000.000 το χρόνο, μετά τη δεκαετή συμφωνία με τη γνωστή εταιρία.

Συνεπώς, οι εξελίξεις πάνω στο θέμα αναμένεται να είναι πολλές καθώς αν επιτευχθεί κάποια συμφωνία, αυτή θα ισχύει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο των «κόκκινων» με τη τωρινή χορηγό τους τη New Balance.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ