Τότεναμ – Χάντερσφλιντ 4-0

Τότεναμ – Χάντερσφλιντ 4-0

Η Τότεναμ διέλυσε την Χάντερσφιλντ (4-0) και τώρα βάζει πλώρη για το παιχνίδι κόντρα στην Σίτι, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Το γκολ του Σον, στο πρώτο παιχνίδι της Τότεναμ με την Σίτι μεσοβδόμαδα, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League ήταν το… καύσιμο για να έρθει η εύκολη επικράτηση επί της Χάντερσφιλντ (4-0) το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04).

Βέβαια ο σοβαρός τραυματισμός του Χάρι Κέιν δημιουργεί βαριά σκιά πάνω από την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο. Τον… ρόλο του μάλιστα, πήρε ο Λούκας Μόουρα και ανταποκρίθηκε κάτι παραπάνω από καλά!

Κόντρα στην σαφώς πιο αδύναμη Χάντερσφιλντ σκόραρε τρεις φορές και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη που της επιτρέπει να σκέφτεται τη ρεβάνς με τους Πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σκόραρε 3 φορές (27′-87΄-93΄), μετά το γκολ του Γουανιάμα που είχε ανοίξει το σκορ στο 24΄και οι Σπερς έφτασαν στο εμφατικό 4-0!

Ο Μόουρα έγινε μάλιστα μόλις ο 4ος Βραζιλιάνος που πετυχαίνει χατ-τρικ στην Premier League. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο στρέφει την προσοχή της στο προσεχές παιχνίδι με την Σίτι, εκεί που θα κριθεί το ευρωπαϊκό της μέλλον!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ