Σαουθάμπτον – Γουλβς 3-1

Σαουθάμπτον – Γουλβς 3-1

Η Σαουθάμπτον επικράτησε της Γουλβς (3-1) και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Ηχηρό «χαστούκι» της υποβιβασμένης Φούλαμ στην Έβερτον. Όλη η δράση της 34ης αγωνιστικής.

Επιβλητική στο Σεντ Μέρις η Σαουθάμπτον, επικράτησε 3-1 της Γουλβς κι μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Oι Αγιοι βρίσκονται πλέον στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και μπορούν να ανασάνουν αέρα… παραμονής!

Από πλευράς της η Γουλβς έχασε την ευκαιρία για μια θέση στην πρώτη εξάδα που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μόλις στο 2ο λεπτό από ασίστ του Σιμς, ο Ρέντμοντ πέτυχε το 1-0 και οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Μπολι ισοφάρισε το 1-1. Ωστόσο, η απάντηση της Σαουθάμπτον ήταν άμεση και στο 30′ ο Ρέντμοντ πέτυχε το 2-1 βάζοντας και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο 71ο λεπτό ο Λονγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Φούλαμ-Έβερτον 2-0

Η Φούλαμ μπορεί να σχεδιάζει ήδη το «αύριο» στην Championship αλλά δεν θα πέσει αμαχητί. Κάτι που απέδειξε και κόντρα στην Έβερτον η οποία φιλοδοξεί να καταλάβει μια από τις Ευρωπαίες θέσεις. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν με το «καλησπέρα» ο Κέιρνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ωραίο πλασέ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μπάμπελ, ενώ στο 69ο λεπτό, ο 32χρονος «έγραψε» το 2-0 μετά την πάσα του Μίτροβιτς. Το νικηφόρο σερί των Ζαχαρωτών έλαβε τέλος και η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ πήγε στα… σκουπίδια.

Μπράιτον-Μπόρνμουθ 0-5

Εντυπωσιακή η Μπόρνμουθ επικράτησε 5-0 εκτός έδρας της Μπράιτον, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο… χείλος του γκρεμού. Η ομάδα του Έντι Χάουι είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Στο 33′ ο Γκόσλινγκ πέτυχε το 1-0 και στο 55′ ο Φρέιζερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Μπράιτον έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 68′ λόγω αποβολής του Κνόκαρτ και ο Μπρουκς δεν άργησε να κάνει το 3-0 στο 74′. Ο Γουίλσον στο 82′ σημείωσε το 4-0 και στις καθυστερήσεις ο Στάνισλας διαμόρφωσε το 5-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Τότεναμ-Χάντερσφιλντ 4-0 (24′ Γουανιάμα, 27′, 88′, 90’+3′ Μούρα)

Μπράιτον-Μπόρνμουθ 0-5 (33’ Γκόσλινγκ, 55’ Φρέιζερ, 74’ Μπρουκς, 82’ Γουίλσον, 90’ Στάνισλας)

Μπέρνλι-Κάρντιφ 2-0 (31’, 90’ Γουντ)

Φούλαμ-Έβερτον 2-0 (46’ Κέιρνι, 69’ Μπάμπελ)

Σαουθάμπτον-Γουλβς 3-1 (2’, 30’ Ρέντμοντ, 71’ Λονγκ – 28’ Μπολι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ