Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Με πρωταγωνιστή τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 3-1 και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League. Σκόραρε για τους Λονδρέζους ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Η κορυφή και πάλι είναι γαλάζια. Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και να επικρατήσει με 3-1. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν ο κορυφαίος για τους Πολίτες, οι οποίοι πλέον περιμένουν το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άρχισε το παιχνίδι με το πόδι στο γκάζι και έχασε στο 6΄ την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού. Πλαγιοκόπημα του Νταβίντ Σίλβα από τα αριστερά, ο οποίος γύρισε προς το σημείο του πέναλτι, όμως ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να κάνει το 1-0.

Ο Άγγλος επιθετικός ότι δεν έκανε σε αυτήν την φάση, το έκανε στο 15΄. Ωραία κάθετη πάσα του Ντε Μπρόινε στην πλάτη άμυνας και ο Στέρλινγκ με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Σίτι ανέβασε την πίεση της έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο τέρμα, ωστόσο η αναποτελασματικότητα της δεν την άφηνε να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σίτι έλεγχε το παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Πάλας.  Στο 65΄ όμως ο Στέρλινγκ είχε και πάλι την λύση για τους Πολίτες, με τον Άγγλο επιθετικό με ιδανικό πλασέ να κάνει το 2-0.

Τα πράγματα ζόρισαν λίγο από την παροδική μείωση του σκορ από τον Μιλιβόγεβιτς (81’), όμως το γκολ του Ζέσους στο 90΄ τελείωσε την υπόθεση νίκη και επανέφερε την Σίτι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ