«Τρώει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ

«Τρώει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ

Ο Νορβηγός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προανήγγειλε γενναίο ξεκαθάρισμα του ρόστερ και σύμφωνα με τους Άγγλους φαίνεται να το εννοεί.

Η σεζόν για την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα. Μια σεζόν η οποία είχε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας και κλείνει με την ελπίδα βελτίωσης τη νέα σεζόν, ελέω του Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός έφερε έναν νέο αέρα μετά τον Μουρίνιο στο Μάντστεστερ και του δόθηκαν τα κλειδιά της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Πολλά πρόσωπα θα αλλάξουν στους Κόκκινους Διάβολους και είναι πολύ πιθανό να πάρει η… μπάλα και τον Ρομέλου Λουκάκου.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Βέλγος επιθετικός που φέτος δεν αποδίδει τα αναμενόμενα με 15 γκολ σε 42 εμφανίσεις, αναμένεται να μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ενδιαφέρον για τον θηριώδη, ύψους 1.90μ στράικερ υπάρχει από τις Παρί σεν Ζερμέν, Μπάγερν και Ίντερ και με τη χρηματιστηριακή του τιμή να ανέρχεται σε ένα ποσό της τάξεως των 80 εκατ. ευρώ, η Γιουνάιτεντ θα μπορεί να κινηθεί με ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι αν προχωρήσει η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ