Κλοπ: «Η Γιουνάιτεντ φαίνεται να μην μπορεί να σταματήσει την Σίτι»

Κλοπ: «Η Γιουνάιτεντ φαίνεται να μην μπορεί να σταματήσει την Σίτι»

Την πεποίθηση ότι η Γιουνάιτεντ δεν θα μπορέσει να σταματήσει την Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ.

H Λίβερπουλ έχει ήδη πετύχει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην σύγχρονη ιστορία της Premier League, μετά την νίκη που σημείωσε κόντρα στην Κάρντιφ, ωστόσο ακόμα και τώρα κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Μέρσεσαϊντ βρίσκεται στο +2 από τους Πολίτες, οι οποίοι όμως έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, εκείνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ (24/4). Σε αυτό το παιχνίδι, οι Κόκκινοι περιμένουν ένα δώρο από την ομάδα του Σόλσκιερ για να έχουν εκείνοι το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φαίνεται να είναι αισιόδοξος ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να σταματήσει την Σίτι, επικαλούμενος την πολύ κακή αγωνιστική εικόνα των Κόκκινων Διαβόλων στο τελευταίο χρονικό διάστημα, στο οποίο έχουν 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την βαριά ήττα από την Έβερτον.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός:

Αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω εκείνη την ώρα, θα το δω το ματς. Δεν θα φωνάζω μπροστά στην τηλεόραση, δεν έχει και νόημα άλλωστε. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πραγματικά να μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Ποιο ήταν το αποτέλεσμα σήμερα; 3-0 ή 4-0;

Θα δούμε τι θα γίνει, η Σίτι θα είναι έτοιμη και θα δούμε αν θα είναι έτοιμη και η Γιουνάιτεντ. Είναι ένα ναρμάλ παιχνίδι που είναι υποχρεωμένη να δώσει η Σίτι. Εμείς παίξαμε εκεί και φέραμε ισοπαλία. Δώσαμε αγώνα εκεί όταν η Γιουνάιτεντ ήταν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση και φέραμε ισοπαλία χωρίς γκολ.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια. Έτσι έχουμε πάει μέχρι στιγμής και δεν βλέπω το λόγο να αλλάξουμε την προσέγγισή μας ως το πως βλέπουμε τα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ