Θέλει τον Νέρες η Άρσεναλ

Θέλει τον Νέρες η Άρσεναλ

Ο Νταβίντ Νέρες του Άγιαξ έχει «γυαλίσει» στον Ουνάι Έμερι, με την Άρσεναλ να ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Η Άρσεναλ παλεύει να κρατηθεί στην τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος και παράλληλα να κατακτήσει το Europa League, ώστε να επιστρέψει και πάλι στο Champions League.

Οι κανονιέρηδες έχουν ανάγκη τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πολλούς λόγους και ο Ουνάι Έμερι έχει θέσει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Νταβίντ Νέρες σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα αποκτηθεί μόνο αν η Άρσεναλ βγει στο Champions League, με τον Έμερι να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος θα δώσει το κάτι διαφορετικό στην επίθεση των κανονιέρηδων.

Υπενθυμίζεται πως ο Νέρες ανήκει στον Άγιαξ και στην τρομερή φουρνιά του Τεν Χαγκ που έχει καθηλώσει όλη την Ευρώπη με το ποδόσφαιρο που παίζει και τους αποκλεισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους.

Για να κάνει δικό της τον Νέρες η Άρσεναλ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα για τους κανονιέρηδες, καθώς ο «Αίαντας» πολύ ορθά δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη και μπορεί να διαπραγματευτεί για οποιοδήποτε ποσό την πώληση του.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως στο κόλπο της απόκτησης του έχουν μπει και η Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την Μπάγερν, αλλά για την Άρσεναλ παραμένει ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ