Στο παλιό προπονητικό της Γιουνάιτεντ πήγε τους παίκτες ο Σόλσκιερ (pics)

Στο παλιό προπονητικό της Γιουνάιτεντ πήγε τους παίκτες ο Σόλσκιερ (pics)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει σήμερα τη συμπολίτισσα Σίτι και ο Σόλσκιερ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δώσει κίνητρο στους παίκτες του μετά την ήττα από την Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη συμπολίτισσα Σίτι και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του μετά το δυνατό «χαστούκι» που δέχθηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» από την Έβερτον με σκορ 4-0.

Έτσι ο Νορβηγός τεχνικός «επιστράτευσε» ακόμα και το παλιό προπονητικό κέντρο της ομάδας με σκοπό οι ποδοσφαιριστές του να πάρουν μία… γεύση από τα παλιά ένδοξα χρόνια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τους «πολίτες».

Ο Σόλσκιερ μάλιστα ανέφερε σε δηλώσεις πως όλοι ένιωσαν πολύ άσχημα από την ήττα με την Έβερτον και αυτός θα είναι ένας καλός τρόπος για να επανέλθει η ομάδα στην πραγματικότητα και όλοι να δουν που βρίσκονται στην καριέρα τους.

Ακόμη ελπίζει πως μια αλλαγή περιβάλλοντος και βρισκόμενοι στο συγκεκριμένο μέρος θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν και να είναι έτοιμοι για αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ευελπιστώντας πως κάτι τέτοιο θα είναι μια καλή προοπτική ώστε να «ώστε να ανακτήσει το σήμα της ομάδας την περηφάνια του», όπως είπε και ο ίδιος.

Το «The Cliff», όπως είναι το όνομα του προπονητικού κέντρου, αρχικά χρησιμοποιούνταν για να φιλοξενεί αγώνες κρίκετ και τένις, ενώ το 1913 και για είκοσι ολόκληρα χρόνια το χρησιμοποιούσε η ομάδα ράγκμπι, Μπρόουτον Ρέιντζερς.

Από το 1938 και μετά πέρασε στην ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον χρησιμοποιείται για να δίνει τους αγώνες της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των «κόκκινων διαβόλων», αφού από τα τέλη του 20ου αιώνα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε πως το κέντρο ήταν πολύ ανοιχτό για τους δημοσιογράφους και έτσι επέλεξε να φύγει.

Η ιστορία του συγκεκριμένου μέρους όμως παραμένει μεγάλη καθώς από εκεί έχουν περάσει παίκτες όπως ο Ντάνκαν Έντουαρντς, ο Τζορτζ Μπεστ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνεπώς καταλαβαίνουμε πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσουν τη Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ