Απίστευτο δημοσίευμα της «SUN»: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Μάριο Μπράνκο του ΠΑΟΚ!

Απίστευτο δημοσίευμα της «SUN»: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Μάριο Μπράνκο του ΠΑΟΚ!

Οι Αγγλοι αποκαλύπτουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο πρότεινε στη Γιουνάιτεντ τον τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, και το όνομά του παραμένει στη λίστα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «SUN», ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, αποτελεί έναν από τους υποψήφιους για τη θέση του sport director της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μάλιστα, ο Πορτογάλος υπεύθυνος μεταγραφών του ΠΑΟΚ, φέρεται να έχει γνώση της υπόθεσης και να αγωνιά για πρόταση από τους «Κόκκινους Διαβόλους»! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Ο τίτλος του κειμένου που αφορά στον Μπράνκο, είναι ενδεικτικός όσων θα ακολουθήσουν. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να ακολουθήσει τη συμβουθλή του Ζοσέ Μουρίνιο και να προσλάβει τον Μάριο Μπράνκο ως νέο της αθλητικό διευθυντή», αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα και σε βάζει αμέσως στο ψητό! «Ο Special One προσπάθησε να τον προσλάβει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ κιαι ο Μπράνκο ενδιαφέρεται ακόμη για να μετακινηθεί», συμπληρώνει! Ολοκληρώνοντας αρχικό σοκ!

Συγκεκριμένα, το κείμενο της SUN αναφέρει τα εξής:

«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτάθηκε να ακολουθήσει τη συμβουλή του Ζοσέ Μουρίνιο και να προσλάβει τον Πορτογάλο Μάριο Μπράνκο ως αθλητικό διευθυντή. Ο Μουρίνιο το είπε στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ Εντ Γούντγουορντ, πριν απολυθεί, να προσπαθήσουν να φέρουν στην ομάδα τον Μπράνκο.

Το στέλεχος από την Πορτογαλία έχει κάνει θαύματα αυτή τη σεζόν βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να εκπλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο μετά από 34 χρόνια.
Ο Μπράνκο εργάζεται στον ΠΑΟΚ μόλις έναν χρόνο, αλλά αναζωογόνησε το κλαμπ, εργαζόμενος εντυπωσιακά στη μεταγραφική αγορά!

Θα αποδεχόταν, ωστόσο, την ευκαιρία να μεταβεί στο Ολντ Τράφορντ και να εργαστεί υπό το νέο αφεντικό των Κόκκινων Διαβόλων, Ολεγκ Γκούναρ Σόλσκιερ.

Πηγή κοντά στον Μπράνκο είπε στη SunSport: «Ο Μάριο έχει δείξει ότι έχει όλα τα εφόδια για να εγραστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ ξαναγεννιέται και γίνεται μια αναδυόμενη δύναμη στην Ευρώπη χάρη σε αυτόν. Ωστόσο, με πρόκληση όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μοναδική ευκαιρία στη ζωή και ελπίζουμε οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ να έλαβαν υπόψην τις συστάσεις του Μουρίνιο»!

Ο Μπράνκο, 43, έφτασε στην Ελλάδα από τη Χάιντουκ Σπλιτ και αρχικά ήταν επικεφαλής ανάπτυξης, πριν αναβαθμιστεί στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή τον Νοέμβριο. Έχει επίσης εργαστεί στην Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία».

ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟ

Πόση αλήθεια μπορεί να εμπεριέχει το παραπάνω θέμα; Από τη στιγμή που το γράφει ένα σημαντικό (αν και σκανδαλοθηρικό) Μέσο της Αγγλίας, αν μη τι άλλο, προκαλεί έκπληξη και ενδιαφέρον. Ωστόσο, περισσότερο φαντάζει ως μια πολύ ωραία διαφήμιση του Μπράνκο. Και εμμέσως και του ΠΑΟΚ.

Οπως και να έχει, πάντως, εάν ένας σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ένα στέλεχος ελληνικής ομάδας ή βρίσκεται έστω σε κάποια θέση της λίστας της, είναι από μόνο του τιμητικό. Και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, που τον έχει στις τάξεις της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ