Σπόντες Μουρίνιο για Γιουνάιτεντ, Κλοπ και… Γκουαρδιόλα

Σπόντες Μουρίνιο για Γιουνάιτεντ, Κλοπ και… Γκουαρδιόλα

Τα παράπονά του για τη θητεία του στο Μάντσεστερ εξέφρασε με έμμεσο τρόπο ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ.

Διάθεση για… μπηχτές είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ξένο Μέσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δεν διατηρεί πλέον και τις καλύτερες σχέσεις με τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας αιχμές προς τους διοικούντες για την ελλιπή στήριξη που του παρείχαν.

Μάλιστα, ο 56χρονος θέλησε να ενισχύσει τα επιχειρήματά, βάζοντας το παιχνίδι και τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αντίστοιχα στήριξαν τους προπονητές τους, κάνοντας πράξη ότι τους ζητούσαν.

Βέβαια, ο Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει σπόντα και για τους δυο συναδέλφους του, υπονοώντας πως ο Γκουαρδιόλα είχε στο χέρι του ότι επιθυμεί, ενώ ο Κλοπ δέχθηκε αμείωτη στήριξη παρά το γεγονός πως παραμένει… άτιτλος.

«Θα ήθελα πολύ κι εγώ να πάω σε μια ομάδα και να μπορώ να κάνω ό,τι ο Κλοπ και ο Πεπ. Αν δείτε την ενδεκάδα που είχε η Λίβερπουλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πόσοι παίκτες ήταν στην ομάδα όταν ανέλαβε;

Ο δε Πεπ, όταν ανέλαβε τη Σίτι δεν ήταν ευχαριστημένος με την άμυνά του και έφερε τέσσερις νέους παίκτες. Του αγόρασαν τον Μπράβο και μετά δεν του άρεσε και του έφεραν την επόμενη σεζόν τον Έντερσον για τερματοφύλακα» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος για να συνεχίσει:

«Ο Κλοπ είναι σε μια ομάδα και δεν έχει κερδίσει τίποτα εδώ και τριάμισι χρόνια, αλλά εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη και να συνεχίζει τη δουλειά του. Εγώ πριν την επόμενη δουλειά μου, δεν θα συζητήσω καν χωρίς να γνωρίζω τι θέλουν από μένα και τι προσφέρουν από άποψη δομών και στόχων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ