Η Γιουνάιτεντ πληρώνει τον Σάντσες για να… φύγει

Η Γιουνάιτεντ πληρώνει τον Σάντσες για να… φύγει

Η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να... ξεφορτωθεί τον Αλέξις Σάντσες το προσεχές καλοκαίρι και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το πετύχει.

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως έχει οδηγηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός είναι σκιά του εαυτού του από τη στιγμή που έφτασε το Μάντσεστερ και σε καμία περίπτωση δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, το γεγονός πως αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας , ενώ δεν υπολογίζεται καν από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει φέρει σε δυσμενή θέση τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον… ξεφορτωθούν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο σύλλογο είναι πρόθυμοι ακόμα και να πληρώνουν το 50% του μισθού του Σάντσες, προκειμένου να πείσουν κάποιο κλαμπ να τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού.

Σε περίπτωση που το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, η Γιουνάιτεντ θα αναγκαστεί να πληρώνει 13 εκατομμύρια ευρώ για ένα παίκτη, ο οποίος δεν θα αγωνίζεται καν για λογαριασμό της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ