Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 2-3

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 2-3

Ο Σαλάχ αποχώρησε στο 73' σφαδάζοντας και ο Οριγκί που πέρασε στη θέση του πέτυχε «χρυσό» γκολ στο 86', με τη Λίβερπουλ να επικρατεί (3-2) της Νιούκαστλ και να παραμένει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε φάτσα με μια οδυνηρή ισοπαλία στην έδρα της Νιούκαστλ, καθώς μέχρι το 85′ δεν μπορούσε να «ξεκολλήσει» από το ισόπαλο 2-2.

Τελικά τη λύτρωση για το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ο Ντιβόκ Οριγκί στο 86′, για να διαμορφώσει το τελικό 2-3 και να χαρίσει τεράστια νίκη, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Premier League.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 24χρονος Βέλγος πέρασε… αναγκαστικά ως αλλαγή στη θέση του Σαλάχ, καθώς ο Αιγύπτιος αποχώρησε τραυματίας στο 73ο λεπτό!

Στην κορυφή και πάλι οι «κόκκινοι» με 94 βαθμούς, περιμένουν πλέον το ματς της Μάντσεστερ Σίτι που έχει 92 και τη Δευτέρα (6/5) υποδέχεται τη Λέστερ.

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όμως μόλις επτά λεπτά αργότερα (20′) ο Κριστιάν Ατσού ισοφάρισε για τους «ανθρακορύχους» σε 1-1.

Η απάντησε ήρθε γρήγορα όμως καθώς ο Σαλάχ έκανε το 1-2 για την ομάδα του στο 28′. Η Νιούκαστλ δεν το έβαλε κάτω και και στο 54′ ο Σάλομον Ροντόν έκανε το 2-2 για να δώσει άγρια ομορφιά στο ματς.

Είχαμε φτάσει πλέον στο 85′ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν και τις τελευταίες ελπίδες για τον φετινό τιτλο. Τελικά ο Οριγκί αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή και πέτυχε το γκολ-ζωής για τη Λίβερπουλ.

Πλέον ο Κλοπ και οι παίκτες του περιμένουν τη διάγνωση για Σαλάχ και στη συνέχεια τι θα κάνει η Σίτι στο δικό της παιχνίδι σε δύο ημέρες.

Νιούκαστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Λασέλς, Σαρ (90′ Μούτο), Μανκίγιο, Ντάμετ, Ρίτσι, Χέιντεν, Κι, Ατσου, Πέρεθ, Ροντόν

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Λόβρεν (83′ Μίλνερ), Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντσερσον, Βαϊνάλντουμ (66′ Σακίρι), Μανέ, Σαλάχ (73′ Οριγκί), Στάριτζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ