Στη Λισαβόνα η Νιουκάστλ για Σάμαρη

Στη Λισαβόνα η Νιουκάστλ για Σάμαρη

Άνθρωπος της Νιουκάστλ βρέθηκε στη Λισαβόνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Ανδρέα Σάμαρη στο παιχνίδι της Μπενφίκα με την Πορτιμονένσε.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται σε ένα μήνα, με τις δύο πλευρές να μην έχουν συμφωνήσει για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το ενδεχόμενο ο διεθνής Έλληνας μέσος να μείνει ελεύθερος από τους «αετούς» το ερχόμενο καλοκαίρι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με την Νιουκάστλ να… καραδοκεί στη γωνία για την απόκτηση του.

Σκάουτερ της αγγλικής ομάδας βρέθηκε χθες στο «Εστάδιο Ντα Λουζ» και παρακολούθησε από κοντά τον Σάμαρη στο ματς της Μπενφίκα με την Πορτιμονένσε, παιχνίδι στο οποίο οι «αετοί» έφτασαν στη νίκη με το εμφατικό 5-1.

Το ενδιαφέρον των «καρακάξων» δεν είναι κάτι νέο, μιας και τσεκάρουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού εδώ και πολύ καιρό, ενώ τον έχουν προσεγγίσει και σε παλαιότερες μεταγραφικές περιόδους.

Ο 29χρονος μέσος φαίνεται πως οδεύει προς το το τέλος της θητείας του στην Μπενφίκα, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής και με βάση την υπάρχουσα κατάσταση, η Νιουκάστλ φαντάζει το μεγάλο φαβορί ώστε να τον αποκτήσει την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ