Τσέλσι – Γουότφορντ 3-0

Τσέλσι – Γουότφορντ 3-0

Η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Γουότφορντ και «αγκάλιασε» το Champions League ενώ η Γιουνάιτεντ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ και έχασε κάθε ελπίδα για την 4αδα.

Σημαντικό βήμα για την 4αδα και την επιστροφή της στο Champions League μετά από έναν χρόνο απουσίας έκανε η Τσέλσι που νίκησε με 3-0 την Γουότφορντ στο «Στάνφορντ Μπριτζ» ενώ η Γιουνάιτεντ απογοήτευσε και κόντρα στην υποβιβασμένη καθώς έμεινε στο 1-1 και έχασε κάθε ελπίδα για τα «αστέρια».

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Γουότφορντ αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές και έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 3-0 ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 71 βαθμούς έναντι 70 της Τότεναμ.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ήταν αυτοί που ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο με τους Ντίνι και Χολέμπας να μην μπορούν να νικήσουν τον Κέπα. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν με τον Λόφτους-Τσικ να κάνει με κεφαλιά το 1-0 στο 48′ και στο 51′ τον Νταβίντ Λουίζ το 2-0 από κόρνερ. Στο 75′ μπήκε και στο κερασάκι στην τούρτα με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να γράφει το τελικό 3-0 για τους Λονδρέζους.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ (89′ Κέιχιλ), Αλόνσο, Καντέ (10′ Λόφτους-Τσικ), Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Πέδρο, Ιγκουαΐν (79′ Ζιρού), Αζάρ

Γουότφορντ: Φόστερ, Φεμένια, Κάθκαρτ, Μαριάπα, Χολέμπας, Χιουζ, Τσαλόμπα (67′ Κλέβερλι), Ντουκουρέ, Περέιρα, Ντεουλοφέου (83′ Σαξές), Ντίνι (83′ Γκρέι)

Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζοντας την κακή πορεία του τελευταίου διαστήματος, δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Χάντερσφιλντ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Europa League.

Η ομάδα του Σόλσκιερ προηγήθηκε στο 8′ με διαγώνιο σουτ του ΜακΤόμινεϊ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 60′ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μπενζά να σκοράρει ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων». Στο 89′ ο Πογκμπά σημάδεψε δοκάρι και έτσι η Γιουνάιτεντ έμεινε οριστικά εκτός Chmapions League.

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Κονγκολό, Σίντλερ, Μπακούνα, Ντουρμ (46’ Σμιθ), Χογκ, Μόι, Λέβε, Μπενζά (90+1’ Ντιακαμπί), Πρίτσαρτ, Γκραντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελοφ (83’ Νταλότ), Γιανγκ, Σο, Μάτιτς (53’ Ερέρα), ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Μάτα, Σάντσες (54’ Τσονγκ), Ράσφορντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ