Πήρε το ρεκόρ του Μακέντα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκρίνγουντ

Πήρε το ρεκόρ του Μακέντα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκρίνγουντ

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχασε το ρεκόρ που κατείχε ως ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, αφού πλέον αυτό ανήκει στον Γκρίνγουντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Κάρντιφ, στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, σε ένα παιχνίδι όμως το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού καιν οι δύο ομάδες έχουν κλειδώσει τις θέσεις του στο πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές και να φέρει στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές νεαρότερης ηλικίας. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Μέισον Γκρίνγουντ.

Ο πιτσιρικάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τους «κόκκινους διαβόλους» και έτσι έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πραγματοποιεί κάτι τέτοιο, παίρνοντας το ρεκόρ από έναν γνώριμο μας.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φεντερικό Μακέντα, τον οποίο είχε εμπιστευτεί ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε ηλικία 17 ετών και 253 ημερών το 2009, μέχρι σήμερα όμως.

Ο Γκρίνγουντ πήρε το ρεκόρ του Ιταλού πατώντας για πρώτη φορά χορτάρι σε ηλικία 17 ετών και 223 ημερών, γράφοντας το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ