Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Ήταν μαγική σεζόν, πιο δυνατοί του χρόνου»

Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Ήταν μαγική σεζόν, πιο δυνατοί του χρόνου»

Ο Τομ Γουέρνερ μίλησε για τη σεζόν που διένυσε η Λίβερπουλ στην Premier League, τόνισε πως ήταν αξιομνημόνευτη, ενώ ξεκαθάρισε πως την επόμενη χρονιά οι κόκκινοι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί.

Η Λίβερπουλ μπορεί να μάζεψε 97 βαθμούς και να έχασε μόλις μια φορά στη φετινή Premier League, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, αφού βρήκε απέναντι της τη διαστημική Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρόεδρός της Λίβερπουλ, Τομ Γουέρνερ μίλησε για όσα συνέβησαν τη φετινή σεζόν στο Άνφιλντ, αλλά και την πρόθεση να χτίσουν στο φετινό επίτευγμα και να γίνει η ομάδα ακόμα πιο δυνατή, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα γίνουμε πιο δυνατοί. Πήραμε 97 πόντους, ήταν μια αξιομνημόνευτη σεζόν. Προφανώς δεν κερδίσαμε την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα επιστρέψουμε του χρόνου με υψηλό κίνητρο για να τα καταφέρουμε. Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν μια μαγική σεζόν. Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι που δεν φτάσαμε στην κορυφή, αλλά όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι.

Νομίζω ότι κάναμε πολλούς φίλους ανά τον κόσμο και πως τα πήγαμε καλά με τους οπαδούς μας. Δεν μπορώ να πω αρκετά για τον Γιούργκεν και το ταλέντο στο χορτάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ