Τέλος εποχής για τον Κομπανί στην Μάντσεστερ Σίτι

Τέλος εποχής για τον Κομπανί στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο Βενσάν Κομπανί αποφάσισε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Μάντσεστερ Σίτι και να αποχωρήσει από τον σύλλογο που λάτρεψε και λατρεύτηκε.

Έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του ακόμα και ως αρχηγός στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Βενσάν Κομπανί αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον σύλλογο με τον οποίο πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι για τον τελικό του FA Cup κόντρα στην Γουότφορντ (6-0 νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα) ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα των «πολιτών».

Ο 33χρονος έκανε και κάποιες δηλώσεις στις οποίες ανέφερε:

«Όσο δύσκολο κι αν είναι, έχει έρθει η ώρα να φύγω. Και τι σεζόν για να το κάνω. Δεν αισθάνομαι τίποτε άλλο παρά ευγνωμοσύνη. Είμαι ευγνώμων σε όλους εκείνους που με στήριξαν σε ένα ξεχωριστό ταξίδι, σε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα.

Θυμάμαι την πρώτη μέρα, τόσο ξεκάθαρη όσο θυμάμαι την τελευταία. Θυμάμαι την απεριόριστη καλοσύνη που έλαβα από τους ανθρώπους του Μάντσεστερ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω πως όλοι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι παρέμειναν πιστοί σε μένα και σε καλές εποχές και ιδιαίτερα κακές στιγμές. Ενάντια σε ότι με ταλαιπώρησε, με υποστήριζαν πάντα και με ενέπνευσαν να μην εγκαταλείψω ποτέ.

Ο Σέιχ Μανσούρ (πρόεδρος της Σίτι) άλλαξε τη ζωή μου και τη ζωή όλων των οπαδών του συλλόγου από όλον τον κόσμο, γι ‘αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ένα «μπλε έθνος» προέκυψε και αμφισβήτησε την καθιερωμένη τάξη των πραγμάτων, κάτι που βρίσκω φοβερό.

Ήταν πολύ σημαντικές οι συμβουλές και η ηγετικότητα ενός καλού ανθρώπου όπως ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερα χέρια».

Ο Κομπανί έπαιξε σε 360 αγώνες στην καριέρα του με τους «γαλάζιους» έχοντας κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα δύο FA Cup, τέσσερα League Cup και δύο Community Shield.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ