Ανανέωσε με τον Ολιβιέ Ζιρού η Τσέλσι (pic)

Ανανέωσε με τον Ολιβιέ Ζιρού η Τσέλσι (pic)

Ο Ολιβιέ Ζιρού έπεισε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της Τσέλσι και έτσι οι «μπλε» αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους έως το 2020.

Ο Ολιβιέ Ζιρού διανύει μια πάρα πολύ καλή και γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Για το λόγο αυτό, οι «μπλε» του Λονδίνου αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Γάλλο.

Ο Ζιρού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς που θα τον κρατήσει κάτοικο Λονδίνου και για την επόμενη σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος είχε αποκτηθεί από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2018.

Έκτοτε μετρά συνολικά 62 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καταφέρει να σημειώσει και 17 γκολ. Φέτος όμως πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν αφού σε 44 ματς έχει σκοράρει 12 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Εκεί όμως που ο Ζιρού μπορεί να υπερηφανεύεται είναι στον θεσμό του Europa League, μιας και εκεί έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι σε 13 αγώνες έχοντας βρει δίχτυα 10 φορές, με 2 ασίστ, οδηγώντας την Τσέλσι στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του την Άρσεναλ.

Δείτε την ανακοίνωση της Τσέλσι για τον Ζιρού:

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1130791473064992768

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ