Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα θέλουν τον Βλαχοδήμο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα θέλουν τον Βλαχοδήμο!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος φέρεται να απασχολεί έντονα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Ρόμα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα και ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές των αετών τη φετινή σεζόν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Πορτογαλία, ενώ ήδη έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Βλαχοδήμος απασχολεί έντονα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να κρατήσουν τον Νταβίντ Ντε Χέα που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως ο Ισπανός δεν «ψήνεται» να μείνει στο Μάντσεστερ, καθώς η ομάδα δεν πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ λοιπόν έχει μια λίστα με τερματοφύλακες που τσεκάρει σε περίπτωση που δεν τα βρει η ομάδα με τον Ντε Χέα και ανάμεσα σε αυτούς που έχει ξεχωρίσει είναι και ο Βλαχοδήμος. Παράλληλα ο Έλληνας κίπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ρόμα που ψάχνει τερματοφύλακα, ενώ η Μπενφίκα κοστολογεί τον Βλαχοδήμο τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ.

Ο Βλαχοδήμος αγωνίστηκε σε συνολικά 50 ματς με την ομάδα της Λισαβώνας, ενώ η Μπενφίκα φέρεται να συμφώνησε για την απόκτηση του Σίλεσεν, κάτι που σημαίνει ότι τη νέα σεζόν θα έχει ανταγωνισμό. Αυτός είναι και ένας λόγος εμπλέκεται ο Έλληνας κίπερ με τη Γιουνάιτεντ και τη Ρόμα. Τέλος, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα κέρδος από την ενδεχόμενη πώληση του Βλαχοδήμου, αφού στη συμφωνία που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι με τους «αετούς» είχε συμφωνήσει να πάρει άμεσα τα χρήματα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ