Σάρι: «Ένας αγώνας δεν κρίνει το μέλλον ενός προπονητή»

Σάρι: «Ένας αγώνας δεν κρίνει το μέλλον ενός προπονητή»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν πιστεύει πως ένας αγώνας μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ένας σύλλογος αξιολογεί τη δουλειά του προπονητή.

Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Ιταλό τεχνικό να διευθύνει τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι πιθανότατα για τελευταία φορά στον αυριανό (22:00) τελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Σάρι πάντως εξέφρασε την άποψη πως ένας αγώνας δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ένας σύλλογος αξιολογεί τη δουλειά του προπονητή.

«Έχω πει πως θα ήθελα να είμαι στον τελικό του Champions League. Ποτέ δεν βάζω όρια στα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου. Πάντα έλεγα πως ένας αγώνας δεν αλλάζει την οπτική μου για τους παίκτες, ούτε τον τρόπο με τον οποίο ένας σύλλογος αξιολογεί τη δουλειά του προπονητή του.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μετατρέψει μία καλή χρονιά σε αξιοσημείωτη», ανέφερε ο Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος ενδέχεται να λείψει από τον τελικό του Europa League με την Άρσεναλ (29/5, 22:00).

«Ο Καντέ είχε ένα πολύ μικρό στραμπούληγμα στο γόνατό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και το πρόβλημα έγκειται στον χρόνο, καθώς είχε μόλις τέσσερις-πέντε μέρες να είναι έτοιμος μέχρι τον τελικό.

Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να τον επαναφέρουμε για να παίξει τουλάχιστον σε ένα μέρος του παιχνιδιού, επειδή δεν έχουμε πολλούς παίκτες στον χώρο της μεσαίας γραμμής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ