Αυτό είναι το απίστευτο ρεκόρ του Βιργκίλ Φαν Ντάικ (pic)

Αυτό είναι το απίστευτο ρεκόρ του Βιργκίλ Φαν Ντάικ (pic)

Ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ κατέκτησε το Champions League με τη Λίβερπουλ, ολοκληρώνοντας έτσι μια καταπληκτική χρονιά για τον ίδιο, την οποία συνδύασε και με μια απίστευτη επίδοση.

Ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έχοντας κατακτήσει το Champions League με τη Λίβερπουλ, ενώ αυτή τη στιγμή θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου χάρη στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Πολλοί υποστηρίζουν πως ο Ολλανδός στόπερ δεν αξίζει να θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός του πλανήτη όταν υπάρχουν παίκτες όπως ο Σέρχιο Ράμος και ο Ντιέγκο Γοδίν για παράδειγμα. Όμως υπάρχει έναν στατιστικό που δικαιώνει αυτούς που τον πιστεύουν, ενώ ταυτόχρονα κάνει εκείνους που τον αμφισβητούν να το ξανασκεφτούν.

Το στατιστικό αυτό αναφέρει πως κανείς αντίπαλος, από οποιαδήποτε ομάδα, σε 64 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, που αντιμετώπισε ο Φαν Ντάικ δεν μπόρεσε να τον περάσει! Για να το κάνουμε πιο κατανοητό, κανείς δεν έχει καταφέρει να περάσει τον 27χρονο παίκτη τη φετινή σεζόν.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός σε Champions League και Premier League επιχείρησε συνολικά 50 τάκλιν απέναντι στους αντιπάλους τους. Για όσους μπορεί να έχουν αμφιβολία, να τους ενημερώσουμε πως όλα ήταν επιτυχημένα. Πραγματικά απίστευτος και απροσπέραστος…

https://twitter.com/premierleague/status/1135094976872943621

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ