Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ

Στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Ρομέλου Λουκάκου, ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του, όμως, στο ματς με την Μπόρνμουθ έγινε και πάλι ωραίος, αφού χάρη σε δικό του τέρμα η Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 1-0. «Γκέλες» για Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Την ώρα που η μισητή γειτόνισσα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σίτι, έπαιρνε εύκολη νίκη στην Ουαλία, κόντρα στη Σουόνσι, γράφοντας ιστορία, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο τα έβρισκαν «μπαστούνια» στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Παρόλα αυτά οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν τη νίκη με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα του Ρομέλου Λουκάκου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως, δεν μπορούσαν με κανένα τρόπο να βρουν το δρόμο προς τ’ αντίπαλα δίχτυα. Το γκολ του Βέλγου φορ στο 25′ δεν έκανε πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ που εν τέλει πήραν τη νίκη, έστω και δύσκολα.

Σε αντίθεση με τις ομάδες του Μάντσεστερ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, δεν πανηγύρισαν μιας και έμειναν στο 0-0 με Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον αντίστοιχα και έτσι έχασαν πολύτιμο έδαφος. Εντός έδρας νίκη για την Τότεναμ που επικράτησε 2-0 της Μπράιτον.

Ο Μαουτίτσιο Ποτσετίνο είδε τους παίκτες τους να μπαίνουν πιο αποφασιστικοί και πιο ορεξάτοι, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους στο 40′ με το τέρμα του Οριέ με τον Σον στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ