Δυνατά στην διεκδίκηση των Φερνάντες, Εντομπελέ και Σεσενιόν η Τότεναμ

Δυνατά στην διεκδίκηση των Φερνάντες, Εντομπελέ και Σεσενιόν η Τότεναμ

Το καλοκαίρι έφτασε και η Τότεναμ αναμένεται να κινηθεί πολύ δυνατά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, έπειτα από περσινή σεζόν που έμεινε χωρίς να κάνει κάποια κίνηση.

Η περσινή σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη για την Τότεναμ αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League και να τερματίσει στην τρίτη θέση της Premier League. Όλα αυτά χωρίς να κάνει μεταγραφές.

Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αλλάξει τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αφού πλέον τα «σπιρούνια» δεν θα έχουν τα έξοδα για το γήπεδο που έχτισαν και έτσι μπορούν να αφοσιωθούν στην μεταγραφική τους ενίσχυση.

Όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν οι Τόμπι Αλντερβάιρελντ και Κρίστιαν Έρικσεν που φαίνεται να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ακόμη στον «αέρα» εικάζεται πως είναι και το μέλλον των δύο ακραίων μπακ της ομάδας, Ντάνι Ρόουζ και Κίεραν Τρίπιερ.

Αν πάρουμε λοιπόν σαν δεδομένο όλο αυτό τότε καταλαβαίνουμε εύκολα πως ο Μαουρίτσο Ποκετίνο θα ψάξει για τις καλύτερες δυνατές επιλογές ώστε να τους αντικαταστήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Αργεντίνου τεχνικού βρίσκεται ο μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Φερνάντες, τον οποίο και προορίζει για αντικαταστάτη του Δανού στον χώρο του κέντρου. Πάντως ο 24χρονος που πέτυχε 20 γκολ στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα αναμένεται να βοηθήσει περισσότερο στον τομέα του σκοραρίσματος, παρά σε αυτόν της δημιουργίας.

Ακόμη, προτεραιότητα είναι και η ενίσχυση στην καρδιά του κέντρου με τον παίκτη της Λιόν, Τανγκουί Εντομπελέ, να είναι ο κύριος στόχος για να πλαισιώσει τους Έρικ Ντάιερ και Βίκτορ Γουανιάμα. Η γαλλική ομάδα ζητά περίπου 70 εκατομμύρια λίρες, όμως στην Τότεναμ θεωρούν πως με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια μπορούν να κάμψουν την αντίσταση της.

Αν τελικά ο Αλντερβάιρελντ αποχωρήσει τότε ο βασικός αντικαταστάτης του θα είναι ο Νέιθαν Άκε της Μπόρνμουθ που πραγματοποίησε μια πολύ γεμάτη σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Από τα «κεράσια» ο Ποκετίνο έχει εντοπίσει και τους Καλούμ Ουίλσον, Ντέιβιντ Μπρουκς, οι οποίοι όμως δεν συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες με αυτές του Ολλανδού αμυντικού.

Ο τελευταίος παίκτης που τα «σπιρούνια» αναμένεται να κινηθούν δυναμικά, αν φύγει ο Ντάνι Ρόουζ, είναι ο Ράιαν Σεσενιόν που έχει κάνει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις με τη Φούλαμ και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ, που μπορεί κάλλιστα να παίξει και ως αριστερό εξτρέμ, έχει εμπειρία από την Premier League και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η Φούλαμ αξιώνει για την περίπτωση του ένα ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο η Τότεναμ ελπίζει να τον αποκτήσει στα 25 εκατομμύρια ποντάροντας στο ότι οι «κότατζερς» θα αγωνίζονται στην Championship τη νέα χρονιά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Τότεναμ δεν πρόκειται να καθίσει με «σταυρωμένα τα χέρια» και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι αρκετά «καυτό» όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποκετίνο με σκοπό να κάνει το βήμα παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ