Επίσημο: Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Τσεχ

Επίσημο: Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Τσεχ

Μέλος του τεχνικού επιτελείου της Τσέλσι είναι και με τη βούλα ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία τεσσάρων ετών στην ομάδα που αγαπήθηκε.

Ξανά μέλος της Τσέλσι αποτελεί ο Πετρ Τσεχ.

Ο Τσέχος πρώην τερματοφύλακας αποφάσισε να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής περιόδου από την ενεργό δράση και πριν καν κλείσει… μήνα μακριά από τα γήπεδα επέστρεψε στο παλιό του στρατόπεδο, αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος συμφώνησε να αναλάβει χρέη συμβούλου στο τεχνικό κομμάτι της εικόνας και των επιδόσεων των «μπλε», με τους Λονδρέζους ακολούθως να ανακοινώνουν άμεσα την έναρξη της συνεργασίας τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τσεχ θα βρίσκεται πλέον στο Cobham, το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και θα δουλεύει μαζί με την γενική διευθύντρια και «δεξί χέρι» του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

Στις αρμοδιότητές του θα είναι και η παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, όπου θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μοιράζεται τις σκέψεις του με τον προπονητή της Τσέλσι.
«Είναι τεράστια τιμή να μου δώσει την ευκαιρία η Τσέλσι να εργαστώ στο κλαμπ ξανά και να εξασφαλίσουμε πως θα έρθουν επιτυχίες για τον σύλλογο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην γκολκίπερ μετά τις επίσημες ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ