Μπρούνο Φερνάντες, ο επόμενος στόχος της Γιουνάιτεντ

Μπρούνο Φερνάντες, ο επόμενος στόχος της Γιουνάιτεντ

Μετά την απόκτηση του Μπισάκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπρούνο Φερνάντες της Σπόρτινγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε και τυπικά χθες την απόκτηση του Άαρον Γουάν – Μπισάκα, με τον παίκτη να υπογράφει για τα επόμενα 5+1 χρόνια με τους κόκκινους διαβόλους.

Όμως η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν σταματάει εδώ. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τον επόμενο στόχο να ακούει στο όνομα Μπρούνο Φερνάντες.

Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερες προσθήκες ενόψει της Πρεμιερ Λιγκ που έρχεται. Για αυτό και είναι έτοιμη η Γιουνάιτεντ να καταθέσει πρόταση στη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Νησί, ο 24χρονος μέσος θέλει να πάει στον αγγλικό σύλλογο, ενώ και τα λιοντάρια τον παραχωρούν, αλλά όχι με λιγότερα από 70 εκατ. ευρώ. Οι κόκκινοι διάβολοι προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Πορτογάλων, όμως ο παίκτης αποτελεί τον διακαή πόθο του Νορβηγού τεχνικού της ομάδας του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ