Αγριεμένη η Τότεναμ κάνει ρεκόρ μεταγραφής για τον Ντομπελέ

Αγριεμένη η Τότεναμ κάνει ρεκόρ μεταγραφής για τον Ντομπελέ

Μετά από ενάμισι χρόνο ανομβρίας η Τότεναμ φαίνεται να μπαίνει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα για τον Τανγκί Ντομπελέ της Λυών.

Η Τότεναμ μετά από 517 ημέρες αδράνειας στο μεταγραφικό παζάρι, επανέρχεται πολύ δυναμικά. Μετά την απόκτηση του Τζακ Κλαρκ έναντι 11 εκατ. ευρώ από τη Λιντς, οι Πετεινοί χτυπούν εκ νέου φέρνοντας στο Λονδίνο τον Τανγκί Ντομπελέ.

Ο 22χρονος κεντρικός χαφ της Λυών, μετά από μια μόλις σεζόν με τους Λυωνέ, βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τότεναμ έναντι ενός ποσού που πλησιάζει τα 73 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντομπελέ είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 3 γκολ και 8 ασίστ σε 49 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και εκτίναξε την αξία του κατακόρυφα από τα 8 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2018, δεκαπλασιάζοντας σχεδόν την χρηματιστηριακή του αξία.

Χαρακτηριστικό είναι πως αν τελικά ολοκληρωθεί το deal η μεταγραφή αυτή θα είναι η ακριβότερη στην Ιστορία της Τότεναμ, που κρατάει από τη σεζόν 2017-2018 και τη μεταγραφή του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού Ντέιβινσον Σάντσες από τον Άγιαξ έναντι 40.25 εκατ. ευρώ.

Από μεριάς της η Τότεναμ, μετά την ανέγερση του νέου της γηπέδου αλλά και την εξαιρετική πορεία στο Champions League, αποφάσισε να δώσει στον Ποκετίνο τα κατάλληλα εργαλεία για το βήμα παραπάνω αδιαφορώντας για το κόστος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ