Λίβερπουλ : Με τόσα πουλάει τον Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Λίβερπουλ : Με τόσα πουλάει τον Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να πιέζει τη Λίβερπουλ για τον Φελίπε Κουτίνιο με τους Καταλανούς να τα «σκάνε» χοντρά τον Ιανουάριο, ώστε να τον κάνουν δικό τους, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Το καλοκαίρι που πέρασε όσο και αν προσπάθησε η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Φελίπε Κουτίνιο. Όμως, οι Καταλανοί φαίνεται πως επιστρέφουν δριμύτεροι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η «Mundo Deportivo» με τις πηγές της να κάνουν λόγο πως οι Μπλαουγκράνα έχουν ξεκινήσει και πάλι επαφές με τους Άγγλους για χάρη του Βραζιλιάνου χαφ.

Μάλιστα, αυτές είναι σε προχωρημένο επίπεδο με την εν λόγω εφημερίδα ν’ αποκαλύπτει πως ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ έκανε γνωστό στους Καταλανούς πως είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον έμπειρο μέσο μόνο αν στα γραφεία τους φτάσει πρόταση που θ’ αγγίζει ή θα ξεπερνάει τα 127 εκατομμύρια λίρες.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης τόσο πριν από έξι μήνες, όσο και τώρα φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από θετικός, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα και προκειμένου να το πετύχει δεν αποκλείεται ν’ ασκήσει πιέσεις με κάθε τρόπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ