Πάει για Λόνγκσταφ η Γιουνάιτεντ

Πάει για Λόνγκσταφ η Γιουνάιτεντ

Την περίπτωση του νεαρού μέσου της Νιούκαστλ, Σιν Λόνγκσταφ κοιτάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιμένει σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Premier League στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί σημαντικά το φετινό καλοκαίρι και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει με αξιώσεις την Premier League.

Για αυτό τον λόγο και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ψάχνει στην αγορά για το καλύτερο δυνατό, με συγκεκριμένο πλάνο ωστόσο. Σκοπός των ανθρώπων των κόκκινων διαβόλων είναι να μην σπαταλούνται άσκοπα λεφτά για παίκτες ευγνωσμένης αξίας που δεν γνωρίζουν την αγγλική πραγματικότητα, αλλά και ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τι εστί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι επιλογές του συλλόγου είναι στοχευμένες, με την απόκτηση των Τζέιμς και Μπισάκα και έτσι θα συνεχίσει, αφού ο Νορβηγός προπονητής θέλει τον Σιν Λόνγκσταφ. Ο νεαρός αγωνίζεται στη Νιούκαστλ και απασχολεί έντονα, όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη, διότι οι καρακάξες θέλουν 55 εκατ. ευρώ.

Ο Λονγκσταφ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε σε 9 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν στο μπλοκάκι του νυν προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, από τη σεζόν 2017-18 που αγωνιζόταν ως δανεικός στη Μπλάκπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ