Σόλσκιερ: «Δεν έχουμε πρόταση για Πογκμπά, πάντα δίνει το καλύτερο»

Σόλσκιερ: «Δεν έχουμε πρόταση για Πογκμπά, πάντα δίνει το καλύτερο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στον Πολ Πογκμπά και όλα τα σενάρια γύρω από τον Γάλλο μέσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην Αυστραλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους τη φετινή σεζόν.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο φλέγον θέμα του Πολ Πογκμπά και της παραμονής του ή όχι και ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων ξεκαθάρισε ότι ο Γάλλος σταρ δεν έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας και επιπλέον δεν υπάρχει και καμία πρόταση για την πώλησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σόλσκιερ:

«Έχει υπάρξει μεγάλη συζήτηση και σπέκουλα, για πολλούς από τους παίκτες μας. Για μένα, είναι μια συνηθισμένη δουλειά. Όταν είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιμένεις τέτοια πράγματα την περίοδο του καλοκαιριού. Έχω μιλήσει στον Πογκμπά, στον Λουκάκου, στον Ράσφορντ, στον Λίνγκαρντ και από όσο γνωρίζω δεν έχουμε πρόταση για κάποιον παίκτη μας. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε.

Το θέμα του Πογκμπά, είναι δημοφιλές στα μίντια. Είναι μεγάλος επαγγελματίας, δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί του. Ποτέ δεν έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, πάντα δίνει το καλύτερο. Ο μάνατζερ μπορούν να μιλούν όλη την ώρα, δεν έχουμε καμία πρόταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ