Ο Γκουαρντιόλα καλεί Ντάνιελ Άλβες στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα καλεί Ντάνιελ Άλβες στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι τον Ντάνιελ Άλβες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ντάνιελ Άλβες είναι πιθανό να «ξανασμίξει» με τον Γκουαρντιόλα ύστερα από εφτά χρόνια. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ισπανός προπονητής θεωρεί τον 36χρονο ιδανικό για να πλαισιώσει τον Γουόκερ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η Μάντσεστερ Σίτι  θα πρέπει να πουλήσει τον Ντανίλο, για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ώστε να απελευθερώσει  θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τις Γιουβέντους και Μίλαν να ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο μπακ.

Ο 36χρονος προέρχεται από ένα εκπληκτικό τουρνουά με την εθνική ομάδα της χώρας του, όπου κατέκτησε και τον τίτλο του Κόπα Αμέρικα ως αρχηγός της «Σελεσάο».

Ο Ντάνι Άλβες έμεινε ελεύθερος ύστερα από δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το 2017 είχε απορρίψει τους «πολίτες» προκειμένου να αγωνιστεί στην γαλλική ομάδα. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Παριζιάνους, όντας στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ