Δίνει τρεις παίκτες και χρήματα για Πογκμπά η Γιουβέντους

Δίνει τρεις παίκτες και χρήματα για Πογκμπά η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θέλει τη μεγάλη επιστροφή του Πολ Πογκμπά και είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και τρία έμψυχα ανταλλάγματα στη Γιουνάιτεντ για να την πείσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προτίθενται να παραχωρήσει τον Πολ Πογκμπά για λιγότερα από 150 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να βάζει ακόμα πιο δύσκολα στους υποψήφιους «μνηστήρες».

Η Γιουβέντους είναι μαζί με τη Ρεάλ η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο, ωστόσο κι αυτή προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου. Όπως αναφέρει η «Corriere Della Serra», οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 3 παίκτες, για να κάνουν πάλι δικό τους τον Πογκμπά, μαζί φυσικά και με ένα ευτελές ποσό.

Οι μπιανκονέρι θέλουν διακαώς τον Γάλλο σταρ και η προσφορά που φέρονται να έχουν κάνει είναι άκρως δελεαστική. Συγκεκριμένα, το πακέτο περιλαμβάνει τους Μπλεζ Ματουιντί, Ντόουγκλας Κόστα και Ζοάο Κανσέλο, μαζί με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση είναι εντυπωσιακή και πλέον η Γιούβε περιμένει την απάντηση της Γιουνάιτεντ που όμως έχει διαμηνύσει ότι ο Πολ Πογκμπά δεν πρόκειται να πουληθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ