Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-1 (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-1 (vid)

Στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έφθασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο International Champions Cup, επικρατώντας με 2-1 της Τότεναμ στον αγγλικό «εμφύλιο».

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνοδεύτηκε με νίκη στα φιλικά προετοιμασίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στο πλαίσιο του International Champions Cup, επικρατώντας με 2-1 της Τότεναμ.

Μετά την Ίντερ (1-0) και οι «πετεινοί» γεύτηκαν την πίκρα της ήττας σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι στα πρότυπα της Premier League. Οι δύο ομάδες έβγαλαν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπήρξε υψηλός αγωνιστικός ρυθμός με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Το σκορ άνοιξε ο Μαρσιάλ στο 21ο λεπτό, όταν «εκτέλεσε» στην κλειστή του γωνία τον Γκασανίγκα με σουτ από πλάγια θέση εντός της μεγάλης περιοχής. Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ φέρει σημαντική ευθύνη.

Η συνέχεια του παιχνιδιού είχε όλα τα στοιχεία ενός αγγλικού «εμφυλίου» με τον Σισοκό να χτυπά  με βίαιο τρόπο τον Τζέιμς σε δύο περιπτώσεις, ενώ στη μία εξ αυτών τον πάτησε στο στήθος!

Η ισοφάριση για τα «σπιρούνια» ήρθε στο 65ο λεπτό όταν ο Λούκας Μόουρα σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και άλλαξε πορεία. Ο Σέρχιο Ρομέρο (αντικατέστησε τον Ντε Χέα στην ανάπαυλα) έπεσε από την άλλη πλευρά και το 1-1 ήταν γεγονός.

Το τελικό 2-1 σημείωσε ο Έιντζελ Γκόμες στο 80ό λεπτό  με υπέροχο πλασέ. Ο νεαρός έκανε μια φανταστική  προσωπική ενέργεια και πλάσαρε τον Γκασανίγκα από πλάγια θέση.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Μπαϊγί στο γόνατο στο 56ο λεπτό. Ο Ιβοριανός  αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και ο προπονητής του φάνηκε να ανησυχεί στις δηλώσεις του.

Τα λόγια του  Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ:  «Από μια πρώτη ματιά φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Έρικ, καθώς γύρισε το γόνατό του. Θα υποβληθεί σε μαγνητική και περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα για να πούμε περισσότερα».

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο της Σανγκάης βρέθηκαν χιλιάδες φίλοι και των δύο ομάδων. Επόμενο παιχνίδι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μίλαν στις 3 Αυγούστου, ενώ για την Τότεναμ την επόμενη ημέρα κόντρα στην Ίντερ.

Οι συνθέσεις  των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα (46′ Ρομέρο), Γιανγκ (46′ Σο), Ρόχο (46′ Λίντελεφ), Σμόλινγκ (46′ Μπαϊγί, 56′ Τουανζέμπε), Γουάν-Μπισάκα (46′ Νταλότ), Πογκμπά (46′ Φρεντ), Περέιρα (46′ Μάτα), Τζέιμς (46′ Γκόμες), ΜακΤόμινεϊ (46′ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (46′ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ (46′ Ράσφορντ)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκασανίγκα, Βερτόνγχεν (46′ Αλντερβάιρελντ), Γουόκερ, Πίτερς (46′ Φόιτ), Τανγκάνγκα (70′ Μαρτς), Σισοκό (62′ Έρικσεν), Ντέλε Αλι (62′ Ρόουλς), Γουίνκς (46′ Σκιπ), Εντομπελέ (46′ Λούκας Μόουρα), Γεωργίου (62′ Γουάιτ), Κέιν (46′ Σον), Πάροτ (46′ Λαμέλα)

 

Το βίντεο του αγώνα:

https://youtu.be/SV76VNu59LA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ