Έντονη ανησυχία στην Άρσεναλ, τραυματίστηκε ο Λακαζέτ

Έντονη ανησυχία στην Άρσεναλ, τραυματίστηκε ο Λακαζέτ

Η Άρσεναλ ηττήθηκε από τη Λιόν σε φιλική αναμέτρηση, όμως αυτό που απασχολεί τους κανονιέρηδες είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο Αλεξαντρ Λακαζέτ.

Η Άρσεναλ αντιμετώπιζε τη Λιόν σε φιλική αναμέτρηση για τον τελικό του Emirates Cup, ηττήθηκε με 2-1, όμως μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα, καθώς τραυματίστηκε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Συγκεκριμένα, οι κανονιέρηδες είδαν τον Γάλλο επιθετικό να τραυματίζεται πολύ νωρίς στο ματς και να αποχωρεί υποβασταζόμενος, μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Λακαζέτ χτύπησε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ αυτο που ανησυχεί περισσότερο τους γιατρούς της ομάδας είναι το γεγονός ότι επέστρεψε στον πάγκο φορώντας ειδική μπότα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λακαζέτ θα πάει για εξετάσεις άμεσα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, με τις πρώτες ενδείξεις να μην κάνουν λόγο για απουσία πολύμηνη.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Λιόν κυριάρχησε στη φιλική αναμέτρηση και κατέκτησε το Emirates Cup επικρατώντας με 2-1. Σκόρερ ήταν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμπεγιάνγκ και ο Μουσά Ντεμπελέ δις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ